Al jaren gelden heb ik raku-stoken tot iets gemaakt wat voor iedereen toegankelijk is. Zonder enige keramiek ervaring kun je namelijk bij Raku experience terecht voor diverse workshops, cursussen , teambuilding workshops en familie en vriendenuitjes. Mensen die denken dat ze niet creatief zijn worden dat bij ons vanzelf.

Het meest voorkomende is een twee-delige workshop waarin je op een ochtend een werk komt kleien (mag zeker met behulp van een mal )en na twee weken in de middag zelf komt glazuren en stoken. Je gaat gegarandeerd met iets moois naar huis. Je kunt ook vier keer iets komen maken en dan een hele dag stoken.

Voor bedrijfs en familie-uitjes hebben we ook de mogelijkheid om bij ons wat werkstukken te laten maken. Je komt dan alleen voor de glazuur en stooksessie.

Voor de gevorderden onder jullie kun je ook meedoen met eigen werken en naast Raku ook  een masterclass Saggarfiring boeken.

Wij werken met zeer veel aandacht altijd in kleine groepjes. In Coronatijd zijn wij uitgebreid tot totaal vier werkplekken. In onze tuin of atelier is het goed vertoeven . Je kijkt uit op een natuurgebied , en we grenzen aan het Wormer en Jisperveld, en aan de inwendige mens wordt ook gedacht.

Alle workshops zijn uit te breiden met een lunch of tappasbuffet. Wij hebben ook nauwe connecties met een B&B Saenliefde  in de buurt waar je kunt overnachten aan de Zaan.

Kijk op de site voor alle nieuwe data. Of neem contact op om worshop te boeken wanneer het jou uitkomt(minimaal 5 personen) www.rakuexperience.com

0655727696