Ontdek de opwindende nieuwe workshops die dit najaar bij Raku Experience plaatsvinden! Duik dieper in de intrigerende wereld van Raku/saggar keramiek met onze tweedelige cursus. Op de eerste dag krijgt u de kans om prachtige kunstwerken te creëren, terwijl we u op de tweede dag begeleiden bij het boeiende stookproces. Deze unieke ervaring mag u beslist niet missen! Schrijf u vandaag nog in en beleef samen met ons het avontuur van Raku/saggar. Bekijk hieronder de data voor onze nieuwe najaarsworkshops in 2023

Tweedelige Raku: 30 september en 15 oktober

Tweedelige Saggarfiring: 8 oktober en 5 november

Tweedelige Raku: 4 november en 18 november

Tweedelige Saggarfiring: 12 november en 26 november

De eerste sessie begint om 9:30 uur en duurt tot 12:00 uur. De tweede sessie begint om 13:30 uur. Voor verdere details verwijs ik u graag naar onze website, www.rakuexperience.com.Houd er rekening mee dat onze workshops plaatsvinden in kleine groepen, met minimaal vier en maximaal zes personen.

Als u zich met een groep van vier personen aanmeldt, kunt u zelf de gewenste data kiezen.Onze locatie bevindt zich in Wormer, net boven Amsterdam, aan het Wormer en Jisperveld. Deze schitterende omgeving biedt maar liefst drie inspirerende werkplekken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!