In deze nieuwe tijd waarin we ons zullen moeten verenigen met een virus zoals Corona is het tijd voor aanpassen en vernieuwen. Daarom geef ik op dit moment kortdurende keramieklessen die bestaan uit 3/4 lessen aan 3/4 personen tegelijk. We sluiten af met een glazuur/stookdag die zoveel mogelijk buiten plaats vindt. Er wordt in mijn grote tuin hard gewerkt aan een overkapping met verwarming dus schrijf je in….En als het je bevalt …dan kom je gewoon weer opnieuw. Belangrijk is natuurlijk dat we in overleg werken met een mondkapje en de 1.5 meter afstand houden..

Momenteel staan de beschikbare data op mijn site . Maarrrr wil je op doordeweekse dagen komen dan is er nog genoeg plek. Kom dan wel zelf met een groepje van 3/4 of schrijf je in dan koppel ik je aan andere deelnemers.

Verder net als vorig jaar RAKU BY NIGHT. Raku stoken met een hapje en drankje in het donker.

Voor vragen bel me even 0655727696 of stuur een mail raku@ziggo.nl