Afgelopen maand is er een aantal avonden heel hard gewerkt in mijn atelier aan het Wormer en Jisperveld .Het kleine groepje dames hebben grote en/of meerdere werken gemaakt voor de stookdag van aanstaande zaterdag. Wil je komen kijken hoe deze biscuit gestookte werken er na de stook uitzien en kijken of je dit ook leuk vindt?? Dan kun je komen kijken in de tuin op Klaverland 12 in Wormer vanaf 11.00 . Ik heb een grote tuin Corona proef, maar meld je wel even aan.

Lees verder:

De vijfdaagse cursus bestaat uit vier ochtenden of middagen waarin je steeds twee uur werkt vanuit je eigen pak klei. Je kunt een heel groot werk maken of meerdere kleine werken. Het is in overleg mogelijk en bij voldoende belangstelling om meerdere technieken te stoken in de raku-oven. Na twee weken volgt er een hele stookdag. Dit is in overleg.

Raku

Krokodillenglazuur

pitfire

Saggar

kopermat

meelsoep

Als je je aanmeldt met een groepje van vier kun je afspreken op elk gewenst moment. Als je je alleen aanmeldt vormen we een groepje en appen we in een groepsapp wanneer jullie gezamenlijk kunnen komen. De kosten zijn 10 euro per uur . Een pak klei kost 25 euro incl de biscuitstookkosten. De stookdag is 50 euro en je betaalt per techniek per werk een toeslag tussen de 8 en 12 euro.

voor meer voorbeelden en info kijk op www.rakuexperience.com