Deze week heb ik weer een Saggar-workshop georganiseerd voor een klein groepje mensen. Normaliter zijn mijn groepjes ook niet groot (max7) maar gister waren er drie dames. Uit Hoorn, Wormer en Leusden. En in tijden van Corona is dat goed. Vier is ook prima maar voorlopig niet meer. Dus krijg je exclusief les in “mijn Saggarkeuken”. Ik schreef al eerder dat er vele wegen naar Rome leiden dus heb ik mijn eigen weg.Ik deel mijn kennis en je stookt je eigen werk. Tot op heden is iedereen nog blij naar huis gegaan.

Lees verder:

Al heel veel langer geef ik deze workshops maar dat was alleen bedoeld voor cursisten die eerst bij mij eigen werk kwamen maken. Ik hou van controle en dat moet ook. Ik bewaak ieders werk in mijn ovens en wil ik graag weten wat voor “vlees “ik in de kuip heb. Zo behoede ik gister de groep voor een ontploffing van een compleet massief werk.Dat kan dus gebeuren bij cursisten met eigen werk. Toch wil ik ervoor open staan, en ben je welkom. Want van een aloide had ik nog nooit gehoord. En dat soort bijzondere werken staan dan op zo’n middag dan maar mooi in mijn atelier. Ik zie nieuwe dingen en krijg zelf ook inspiratie.

Wil je in januari meedoen…. mail, bel me . We plannen met de groep een datum. Je komt met of drie werken. Ik woon in Wormer net boven Amsterdam. Voor info www.rakuexperience.com